Dismiss Notice
Join Physics Forums Today!
The friendliest, high quality science and math community on the planet! Everyone who loves science is here!

Comsol help

  1. Oct 11, 2014 #1
    hello to every on
    i m trying to desalinate seawater with an ion exchange membrane.
    the initial voltage of my simulation is 5 volt and it increase to 7 and 9Volt
    when i insert that data to Comsol it doesn't work and give the below error!!!
    http://www.iran-eng.com/attachment.php?attachmentid=223509&d=1412972316
    but when i insert the low voltage,for e.g 0.5 , 1, 1.5 Volt ,it run!!!
    help me to fixed it

    the pic of error:
    http://www.iran-eng.com/attachment.php?attachmentid=223509&d=1412972316
     
    Last edited by a moderator: Oct 11, 2014
  2. jcsd
  3. Oct 11, 2014 #2

    mfb

    User Avatar
    2016 Award

    Staff: Mentor

    Please attach the file here or upload it somewhere else, using attachments from other forums do not work so we cannot see the picture (even if you might be able to see it).
     
  4. Oct 11, 2014 #3
    the error :
     

    Attached Files:

  5. Oct 11, 2014 #4

    mfb

    User Avatar
    2016 Award

    Staff: Mentor

    You can try to change the initial values. Or check the equations you want to solve. Without (much) more details, it is impossible to tell what went wrong.
     
  6. Oct 11, 2014 #5
    i checked it
    in the" study => stationary => parameter value list" if i inter the(0.5,0.5,1.5) the solutioncan converged.
    but when i inter (5,7,9) this error happened!!!!.
    I realy confused!
     
Know someone interested in this topic? Share this thread via Reddit, Google+, Twitter, or Facebook




Similar Discussions: Comsol help
  1. Comsol multiphysics (Replies: 20)

  2. Working in comsol (Replies: 1)

  3. COMSOL question (Replies: 1)

Loading...