1. Limited time only! Sign up for a free 30min personal tutor trial with Chegg Tutors
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
Join Physics Forums Today!
The friendliest, high quality science and math community on the planet! Everyone who loves science is here!

Error message in PSpice

  1. Apr 25, 2017 #1
    1. The problem statement, all variables and given/known data
    Run a transient simulation and plot the three outputs, Vo(t), on the same plot. Use the following settings:
    1. Set the Run Time (or Stop Time) so that you plot 3 cycles of Vo(t).
    2. Set the Maximum Step Size so that you get at least 100 points per period for Vo(t).
    3. Set the Y axis limits to 0 volts and 10 volts. Do not auto scale.
    The model that you will use for the MOSFET is:
    Id = (kp/2)(Vgs – Vto)2 (1 + lambda*Vds)
    Kp = 0.01
    Vto = 1
    Lambda = 0.05

    Given Circuit Design:
    PSPP4.png

    2. Relevant equations
    I have attempted to do it in PSpice but I'm getting error code saying missing values, what am I doing wrong?

    3. The attempt at a solution
    My Design:
    PSPP1.png
    My Simulation Profile:
    PSPP3.png
    Mosfet PSpice Model:
    PSPP5.png
    Error Code:
    PSPP2.png
     
  2. jcsd
  3. Apr 25, 2017 #2

    berkeman

    User Avatar

    Staff: Mentor

    Welcome to the PF.

    What does the manual say about that error 16492? Can you simplify the simulation down to just one circuit for now, and see if you can figure out what's missing?
     
Know someone interested in this topic? Share this thread via Reddit, Google+, Twitter, or Facebook

Have something to add?
Draft saved Draft deleted



Similar Discussions: Error message in PSpice
  1. Transformers in pspice (Replies: 1)

  2. Pspice problem (Replies: 2)

Loading...