Dismiss Notice
Join Physics Forums Today!
The friendliest, high quality science and math community on the planet! Everyone who loves science is here!

How the office should be run

  1. Mar 30, 2005 #1
  2. jcsd
  3. Mar 30, 2005 #2

    SOS2008

    User Avatar
    Gold Member

    I couldn't launch this--but then it could be "user error" -- I am still trying to learn the new-fangled gadgets on PF myself...
     
  4. Mar 30, 2005 #3
    Owwiiieee....
     
  5. Mar 30, 2005 #4

    Danger

    User Avatar
    Gold Member

    Yeah... I got the sound, but no video. (That would be disastrous for a porn site.) :biggrin:
     
  6. Mar 31, 2005 #5

    Moonbear

    User Avatar
    Staff Emeritus
    Science Advisor
    Gold Member

    Well, I patiently waited for all 14.4 Mb to download on my dial-up connection. Hee hee...it was worth it! :rofl:
     
  7. Mar 31, 2005 #6

    Danger

    User Avatar
    Gold Member

    I don't even know what the hell I was trying to launch it with. There was no name on it. I wasn't Quicktime or Media Player or Realtime... what else is there?
     
  8. Mar 31, 2005 #7

    Moonbear

    User Avatar
    Staff Emeritus
    Science Advisor
    Gold Member

    It was Quicktime. Maybe it's not compatible with older versions? It's a HUGE file (for me to download on dial-up anyway), so you might have just run out of memory for it.
     
  9. Mar 31, 2005 #8

    Danger

    User Avatar
    Gold Member

    Oh, but that is weird. I've got QT on here and that's not what came up on my screen, unless it's some kind of subroutine that doesn't announce itself. As for the file, it took 2 or 3 minutes to load, but it was only 14.? meg. It was all in there, just the picture part wouldn't come back out. I couldn't quite figure out why it was so slow loading though. My progress bar said it was only coming in at 160 kb/sec. :grumpy:
     
Know someone interested in this topic? Share this thread via Reddit, Google+, Twitter, or Facebook

Have something to add?



Similar Discussions: How the office should be run
Loading...