Dismiss Notice
Join Physics Forums Today!
The friendliest, high quality science and math community on the planet! Everyone who loves science is here!

Is it me?

  1. Dec 7, 2006 #1
    Or does the "Go to last Post" Button not work any more, after the upgrade?:eek:

    Im using Firefox.. on a number of platforms, same result
     
  2. jcsd
  3. Dec 8, 2006 #2
    Ok must be me then :rolleyes:
     
  4. Dec 8, 2006 #3

    PerennialII

    User Avatar
    Science Advisor
    Gold Member

    ......... me too! Always get to beginning of threads, or if there are several pages all links lead to the 1st page. Same specs.
     
  5. Dec 8, 2006 #4
    Yeap same symptoms as me, we have a reproducible problem :smile:
     
  6. Dec 8, 2006 #5
    The reason why it doesnt work is because in > VB 3.6.x "goto=lastpost" no longer works it seems


    According to http://www.vbadvanced.com/forum/showthread.php?p=99534

    Code (Text):
    <a href="showthread.php?goto=lastpost&amp;t=142906"><img class="inlineimg" src="Nexus/buttons/lastpost.gif" alt="Go to last post" border="0" />
    Is where it is referenced
     
    Last edited: Dec 8, 2006
  7. Dec 8, 2006 #6

    Moonbear

    User Avatar
    Staff Emeritus
    Science Advisor
    Gold Member

    I don't have any problem with getting to the last page of the thread, but I don't see any option to go to the last post (I don't remember having one anytime recently either though).
     
  8. Dec 8, 2006 #7
  9. Dec 8, 2006 #8
  10. Dec 8, 2006 #9
    that works :)
     
Know someone interested in this topic? Share this thread via Reddit, Google+, Twitter, or Facebook

Have something to add?



Similar Discussions: Is it me?
  1. Why me? (Replies: 22)

  2. Remember Me? (Replies: 7)

  3. Delete Me (Replies: 2)

Loading...