Dismiss Notice
Join Physics Forums Today!
The friendliest, high quality science and math community on the planet! Everyone who loves science is here!

Latex problems

  1. Mar 1, 2006 #1
    Sorry if this is not the right place to post this, but as of late I have been unable to see alot of latex, all I see is "please wait while.....is loading". It never loads.
     
  2. jcsd
  3. Mar 1, 2006 #2

    selfAdjoint

    User Avatar
    Staff Emeritus
    Gold Member
    Dearly Missed

    This IS the place to note that. I don't know for sure, but Greg said that only part of the system was successfully moved to the new server. I suspect that the LaTeX interpreter was part of the stuff that will have to wait for another migration.
     
  4. Mar 1, 2006 #3

    chroot

    User Avatar
    Staff Emeritus
    Science Advisor
    Gold Member

    [itex]\LaTeX[/itex] is up and running again.

    - Warren
     
  5. Mar 1, 2006 #4

    AKG

    User Avatar
    Science Advisor
    Homework Helper

    chroot, that LaTeX graphic in your post (#3) doesn't show. Testing:

    [tex]\tau\epsilon\sigma\tau\iota\nu\gamma[/tex]
     
  6. Mar 1, 2006 #5

    chroot

    User Avatar
    Staff Emeritus
    Science Advisor
    Gold Member

    AKG,

    Try using the server's new IP: http://69.9.43.195/~physicsf/

    The name-server push is not yet completed around the world.

    - Warren
     
  7. Mar 1, 2006 #6

    Moonbear

    User Avatar
    Staff Emeritus
    Science Advisor
    Gold Member

    Only about every other graphic shows up. Chroot's shows up for me, but AKG's is just a broken link symbol. Greg mentioned in another post that there might be some data loss in posts containing LaTex depending on which server your posts were going to when you typed it (I was only able to get back to PF about an hour and a half ago, so I don't think the migration is totally complete yet).

    Edit: Chroot beat me to it!
     
  8. Mar 6, 2006 #7
    Hmm--
    Chroot wrote "[tex]\LaTeX[/tex]", and

    AKG wrote "[tex]\tau\epsilon\sigma\tau\iota\nu\gamma[/tex]"

    Usually you can just delete-then-repost your post
    if [tex]\LaTeX[/tex] does not function the first time//
     
Know someone interested in this topic? Share this thread via Reddit, Google+, Twitter, or Facebook

Have something to add?



Similar Discussions: Latex problems
  1. Latex Problems! (Replies: 2)

  2. LaTeX problems. (Replies: 10)

  3. Latex problem (Replies: 2)

  4. Problems with latex (Replies: 2)

  5. Problem with latex (Replies: 2)

Loading...