Dismiss Notice
Join Physics Forums Today!
The friendliest, high quality science and math community on the planet! Everyone who loves science is here!

Bug Mathjax problem

  1. Feb 26, 2012 #1

    PAllen

    User Avatar
    Science Advisor
    Gold Member

    Yesterday, latex was fine. Today, all posts with latex get "Math Error". No changes on my machine. Anyone else seeing this?
     
  2. jcsd
  3. Feb 26, 2012 #2

    Borek

    User Avatar

    Staff: Mentor

    Works OK for me.
     
  4. Feb 26, 2012 #3

    PAllen

    User Avatar
    Science Advisor
    Gold Member

    Now it works fine for me too. Same machine, browser, etc. Didn't work then, works now. All is fine for now.
     
  5. Feb 26, 2012 #4

    Borek

    User Avatar

    Staff: Mentor

    Perhaps it had problem downloading MathJax code from the cloud.
     
  6. Feb 26, 2012 #5
    I'll post about mathjax later tonight
     
  7. Feb 26, 2012 #6
    My Latex has also stopped working. Wherever I once saw perfectly fine latex text, I now see "Math Processing Error" in red. I haven't installed anything new.

    BiP
     
  8. Feb 26, 2012 #7

    SammyS

    User Avatar
    Staff Emeritus
    Science Advisor
    Homework Helper
    Gold Member

    Earlier today I had a few of those errors, then all was fine.

    Now I get that error for ALL LaTeX code.

    [itex]\displaystyle \text{Like this .}[/itex]
     
  9. Feb 27, 2012 #8

    Mark44

    Staff: Mentor

    I'm not getting any explicit error message, but LaTeX is not rendering correctly for me. It looks like what Sammy showed, above.

    I'm running IE 9. I tried logging out and logging back in, and was not able to open the PF site for about an hour, possibly a different problem.

    EDIT: I just tried closing IE, and then restarting it, but that didn't change things.
     
  10. Feb 27, 2012 #9
    What about now Mark? Try clearing your browser cache.
     
  11. Feb 27, 2012 #10

    Mark44

    Staff: Mentor

    No success yet, after clearing my browser's cache.
     
  12. Feb 27, 2012 #11
    hmmm IE9 looks fine for me. Can you attach a screenshot?

    edit: hmmm now I see there is a problem
     
    Last edited: Feb 27, 2012
  13. Feb 27, 2012 #12

    Mark44

    Staff: Mentor

    Greg,
    It seems to work fine on IE8, which I'm running at home. I'm having the problems on two machines at work, where I'm running IE9. I think they might be having problems loading one or more of the js files.

    If the problem is still there tomorrow I'll attach a screen shot, or if the problem goes away, I'll say that. Either way I'll get back to you tomorrow.
     
  14. Feb 28, 2012 #13
    . . . got trouble in River-city looks to me. I mean don't you hate that, install an update then bam! stuff stops workin'. At least we're not FDA-regulated. Discrepancy meetings, heads on the block, revalidations, all that stuff. Yeah, mine's not workin' neither but I try not to be a pain or nothin'.
     
  15. Feb 28, 2012 #14

    Mark44

    Staff: Mentor

    Still not working. Here's a shot of what I'm seeing.
    PFScreenShot.png

    The pi and pi/2 parts are inside [ itex ] and [ /itex ] tags.
     
  16. Feb 28, 2012 #15
    a temp fix has been placed, works for me in IE9 now. will update with further developments. thanks!
     
  17. Feb 29, 2012 #16
    Permanent fix is in place, looks great in IE now
     
  18. Mar 1, 2012 #17

    Mark44

    Staff: Mentor

    The LaTeX is now rendering for me in IE9. Thanks, Greg!
     
Know someone interested in this topic? Share this thread via Reddit, Google+, Twitter, or Facebook




Similar Discussions: Mathjax problem
  1. Latex (mathjax] bug (Replies: 6)

  2. Trophy problem (Replies: 5)

Loading...