Dismiss Notice
Join Physics Forums Today!
The friendliest, high quality science and math community on the planet! Everyone who loves science is here!

No LaTex at the moment

  1. Sep 10, 2012 #1

    Stephen Tashi

    User Avatar
    Science Advisor

    As the current time, the LaTex in forum posts isn't displaying for me. Is this a forum problem or (more likely) just a problem with my browser?
     
  2. jcsd
  3. Sep 10, 2012 #2
    What browser are you using?
     
  4. Sep 10, 2012 #3

    Ben Niehoff

    User Avatar
    Science Advisor
    Gold Member

    I'm having the same issue. It appears MathJax is not loading (or at least not running).

    I'm using Firefox 14.0.1. (14? Really?)
     
  5. Sep 10, 2012 #4

    Stephen Tashi

    User Avatar
    Science Advisor

    Firefox 12.0 under Fedora Core 17 Linux.

    I understand how to change the math renderer by clicking on a LaTex image and using the pop-up menu. However, I don't get the menu because I get no LaTex image to click on. The LaTex, including the itex tags, is just displayed as if it were text - in all posts, not just mine.
     
  6. Sep 10, 2012 #5
    I've sent a support notice to MathJax. It seems to be working fine with Chrome, IE and Opera. For the meantime I would suggest using one of those.
     
  7. Sep 10, 2012 #6

    dlgoff

    User Avatar
    Science Advisor
    Gold Member

  8. Sep 10, 2012 #7

    vela

    User Avatar
    Staff Emeritus
    Science Advisor
    Homework Helper
    Education Advisor

    It's not working in Safari and Firefox here. Based on what digoff said, I'd guess it might work if you have a cached copy of MathJax.

    EDIT: Actually, the MathJax web site loads fine here, but the script itself doesn't load.
     
  9. Sep 10, 2012 #8
  10. Sep 10, 2012 #9
    The word is MathJax is back! Confirm?
     
  11. Sep 10, 2012 #10

    I like Serena

    User Avatar
    Homework Helper

    Confirmed in chrome.
     
  12. Sep 10, 2012 #11

    dlgoff

    User Avatar
    Science Advisor
    Gold Member

    It's not working in Chrome or Firefox for me.
     
  13. Sep 10, 2012 #12

    berkeman

    User Avatar

    Staff: Mentor

    It's very, very slow to render in IE for me.
     
  14. Sep 10, 2012 #13

    Borek

    User Avatar

    Staff: Mentor

    Works OK for me now (Opera).
     
  15. Sep 10, 2012 #14

    trollcast

    User Avatar
    Gold Member

    Chrome windows 8 preview doesn't show any latex.
     
  16. Sep 10, 2012 #15
    Switched MJ location, what about now?
     
  17. Sep 10, 2012 #16
    Working here in Firefox 15.0.1 when I checked at 18:20 EDT.
     
  18. Sep 10, 2012 #17

    dlgoff

    User Avatar
    Science Advisor
    Gold Member

    Back to smokin' and with LaTeX. Thanks again Greg.
     
Know someone interested in this topic? Share this thread via Reddit, Google+, Twitter, or Facebook




Similar Discussions: No LaTex at the moment
  1. Latex test (Replies: 2)

  2. Facebook and Latex (Replies: 3)

  3. LaTeX incomplete (Replies: 2)

  4. Latex broken? (Replies: 2)

Loading...