Dismiss Notice
Join Physics Forums Today!
The friendliest, high quality science and math community on the planet! Everyone who loves science is here!

PF is slow

  1. Apr 11, 2008 #1
    PF is really slow.
     
  2. jcsd
  3. Apr 11, 2008 #2

    Evo

    User Avatar

    Staff: Mentor

    It's been horrible. I don't know what's wrong.
     
  4. Apr 11, 2008 #3

    russ_watters

    User Avatar

    Staff: Mentor

    It was just a few minutes, wasn't it?
     
  5. Apr 11, 2008 #4

    Evo

    User Avatar

    Staff: Mentor

    I've been experiencing periods of extreme slow downs for the past couple of days.
     
  6. Apr 12, 2008 #5
    hmm we just added a gig of ram today, things should be faster
     
  7. Apr 12, 2008 #6

    wolram

    User Avatar
    Gold Member

    Yey, i will get you moving, watch out for the tups though.

    Even now, now, very now
    an old black ram is tupping your white ewe.
     
  8. Apr 12, 2008 #7
    Probably not only PF. Sometimes it takes a lot of time here to find any url. But right now indeed PF seems faster.
     
  9. Apr 12, 2008 #8

    chroot

    User Avatar
    Staff Emeritus
    Science Advisor
    Gold Member

    It hasn't seemed slow to me at all. Maybe there's router maintenance being done somewhere.

    - Warren
     
  10. Apr 12, 2008 #9

    Evo

    User Avatar

    Staff: Mentor

    It's fine now.
     
  11. Apr 13, 2008 #10

    Moonbear

    User Avatar
    Staff Emeritus
    Science Advisor
    Gold Member

    No problems now, but hit some database errors and slowdowns last week. Greg knew about it at the time, and they seem to have been corrected.
     
  12. Apr 15, 2008 #11
    slow slow slow
     
  13. Apr 15, 2008 #12
    1:55am is DB backup time :wink:
     
  14. Apr 15, 2008 #13
    That post was 2:55 my time :frown:
     
  15. Apr 15, 2008 #14

    Moonbear

    User Avatar
    Staff Emeritus
    Science Advisor
    Gold Member

    Greg is an hour behind you. :wink:
     
  16. Apr 15, 2008 #15

    turbo

    User Avatar
    Gold Member

    One thing that I have noticed for a while is that if I click on a thread title or the "New Posts" link quickly, the little "loading" icon in Firefox just sits and spins. If I hold the mouse button for 1/2 second or so, the update usually loads up quite promptly. I anybody else getting this, and is there a fix for it? Other web-sites don't give me this trouble, so it shouldn't be on my end...
     
  17. Apr 17, 2008 #16

    arivero

    User Avatar
    Gold Member

    very very very very sloooooow. Perhaps because of the new SciAm access scripts.
     
  18. Apr 17, 2008 #17

    Moonbear

    User Avatar
    Staff Emeritus
    Science Advisor
    Gold Member

    Several times yesterday, my connection timed out while loading pages on PF. No other sites were doing it to me, so it's not a problem on my end.
     
  19. Apr 17, 2008 #18

    Kurdt

    User Avatar
    Staff Emeritus
    Science Advisor
    Gold Member

    That happened to me too, but it was only around about a 30 minute window for me. I can't remember the times though. :redface:
     
  20. Apr 26, 2008 #19
    Please, do implement a anti spider filter. I'm more than happy to fill in some additional hidden codes to get access to PF and have normal speed page loading time, but this is ridiculous. Everything loads quickly except PF which freezes up all the times.
     
  21. Apr 26, 2008 #20

    Moonbear

    User Avatar
    Staff Emeritus
    Science Advisor
    Gold Member

    Actually, I think some of the issues were something Greg has been tinkering with behind the scenes.
     
Know someone interested in this topic? Share this thread via Reddit, Google+, Twitter, or Facebook

Have something to add?



Similar Discussions: PF is slow
  1. PF slow (Replies: 8)

  2. PF slowness (Replies: 2)

  3. Slow slow slow PF :-( (Replies: 4)

  4. Slow PF (Replies: 4)

Loading...