Problem with unicode

  • Thread starter jeff
  • Start date
  • #1
jeff
Science Advisor
658
1
For example, previewing Gamma; converts it to Γ in the text box. Previewing again then displays a question mark.
 

Answers and Replies

  • #2
chroot
Staff Emeritus
Science Advisor
Gold Member
10,239
39
Testing... Γ
 
  • #3
chroot
Staff Emeritus
Science Advisor
Gold Member
10,239
39
Testing... Γ Δ
 
  • #4
chroot
Staff Emeritus
Science Advisor
Gold Member
10,239
39
Works fine for me jeff. What browser are you using?

- Warren
 
  • #5
jeff
Science Advisor
658
1
Okay, you're right. I have the problem with both safari (I have a mac running the latest os, 10.3.3) and explorer. But not only does it work fine on mozilla, but previewing converts the unicode into the corresponding characters right in the text box! This is extremely useful for me since mac os x supports unicode natively, which includes the standard text editing app that comes with it.

Anyway, I should've tried a different browser before bothering you. Sorry about that and thanks.
 
  • #6
chroot
Staff Emeritus
Science Advisor
Gold Member
10,239
39
I'll have to try it with explorer to see what happens...

- Warren
 
  • #7
dduardo
Staff Emeritus
1,891
3
Yeah your right, Firefox previews the unicode correctly while Konqueror, the open source browser where Safari got its code from, displays a question mark.
 

Related Threads on Problem with unicode

  • Last Post
Replies
5
Views
852
  • Last Post
Replies
1
Views
2K
  • Last Post
Replies
1
Views
2K
  • Last Post
Replies
1
Views
2K
  • Last Post
Replies
11
Views
1K
  • Last Post
Replies
2
Views
2K
  • Last Post
Replies
4
Views
2K
  • Last Post
Replies
6
Views
2K
  • Last Post
Replies
3
Views
4K
  • Last Post
Replies
1
Views
1K
Top