Dismiss Notice
Join Physics Forums Today!
The friendliest, high quality science and math community on the planet! Everyone who loves science is here!

Bug Url code problem

  1. Feb 26, 2009 #1

    Redbelly98

    User Avatar
    Staff Emeritus
    Science Advisor
    Homework Helper

    If you type in a url that ends with a ")", the ")" gets omitted by the code that generates a link.

    For example, typing

    [noparse]http://en.wikipedia.org/wiki/Commutator_(electric)[/noparse] [Broken]

    then results in the following bad link

    [noparse]http://en.wikipedia.org/wiki/Commutator_(electric [Broken]) [/noparse]

    In the final post, this appears as
    http://en.wikipedia.org/wiki/Commutator_(electric [Broken])

    The ")" should get included in the URL:

    [noparse]http://en.wikipedia.org/wiki/Commutator_(electric) [/noparse]

    which would become a valid link in the post:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Commutator_(electric)


    Here's the thread where this happened:
    https://www.physicsforums.com/showthread.php?p=2093336&posted=1#post2093336
     
    Last edited by a moderator: May 4, 2017
  2. jcsd
  3. Feb 28, 2009 #2
    I will look into this, thanks
     
Know someone interested in this topic? Share this thread via Reddit, Google+, Twitter, or Facebook




Similar Discussions: Url code problem
  1. URL for searching (Replies: 1)

  2. URLs in signatures (Replies: 4)

  3. [url][/url] tag? (Replies: 4)

  4. URL apostrophe bug (Replies: 13)

Loading...