Message icons don't work???


by figjam616
Tags: icons, message, post
figjam616
figjam616 is offline
#1
Jun25-11, 07:18 AM
P: 10
Hi,
I cannot use the icons (fonts, attachments, etc) when posting a message.
I click on any of them and nothing happends.....
All I want to do is attach a pic. Any ideas?
Cheers
Phys.Org News Partner Science news on Phys.org
NASA's space station Robonaut finally getting legs
Free the seed: OSSI nurtures growing plants without patent barriers
Going nuts? Turkey looks to pistachios to heat new eco-city
Evo
Evo is offline
#2
Jun25-11, 09:09 AM
Mentor
Evo's Avatar
P: 25,944
Quote Quote by figjam616 View Post
Hi,
I cannot use the icons (fonts, attachments, etc) when posting a message.
I click on any of them and nothing happends.....
All I want to do is attach a pic. Any ideas?
Cheers
Are you trying to attach a picture, as in upload it to the PF server, or link to a picture hosted elsewhere? The Icon that looks like a picture frame that says "insert image" is only for linking to a picture. To attach an image, you must scroll down to "Additional options", under "attach files", select "manage attachments", then follow instructions.
figjam616
figjam616 is offline
#3
Jun25-11, 06:45 PM
P: 10
Quote Quote by Evo View Post
To attach an image, you must scroll down to "Additional options", under "attach files", select "manage attachments"
The problem was none of the icons/buttons/fonts settings would do anything when clicked on.
However the problem has righted itself, so the website or my pc was having s*** fit at the time.
Thanks Evo for your help.


Register to reply

Related Discussions
Icons of Feminism? Social Sciences 22
Why these icons appear on my desktop? Computing & Technology 5
Icons Introductory Physics Homework 1