Register to reply

Bug I can not use this site appropriately

by hokhani
Tags: None
Share this thread:
hokhani
#1
Feb7-13, 04:12 AM
P: 272
It is about a month that I can not see the names beside links so I can not use this site appropriately. Also it is not possible for me to use some tools such as math symbols. For example just now I can not see the tools above this window except five of them which also can not be opened. What should I do to solve the problem?
Phys.Org News Partner Science news on Phys.org
'Office life' of bacteria may be their weak spot
Lunar explorers will walk at higher speeds than thought
Philips introduces BlueTouch, PulseRelief control for pain relief
tiny-tim
#2
Feb7-13, 04:57 AM
Sci Advisor
HW Helper
Thanks
tiny-tim's Avatar
P: 26,148
hi hokhani!

what is your operating system? and your browser?

(and is javascript enabled in your "preferences"?)

did you change anything in the last month?
hokhani
#3
Feb7-13, 11:32 AM
P: 272
Hi, I haven't changed anything. I used many other computers with deferent windows(XP,7) but they also showed this problem.

Crake2
#4
Feb7-13, 12:15 PM
P: 7
I can not use this site appropriately

I'm not sure what "tools" you're talking about? Could you please take a screenshot and post it here?
hokhani
#5
Feb7-13, 02:28 PM
P: 272
Ok. For instance I can not see the attach tool and so I can not send the picture. Could you please give me an email to send for you a picture of my page?
berkeman
#6
Feb7-13, 02:40 PM
Mentor
berkeman's Avatar
P: 41,320
Quote Quote by hokhani View Post
Ok. For instance I can not see the attach tool and so I can not send the picture. Could you please give me an email to send for you a picture of my page?
I will send you my e-mail. Please check your PMs...
berkeman
#7
Feb7-13, 04:35 PM
Mentor
berkeman's Avatar
P: 41,320
Screenshots:
Attached Thumbnails
1.jpg   2.jpg   3.jpg  
berkeman
#8
Feb7-13, 04:35 PM
Mentor
berkeman's Avatar
P: 41,320
Well, you're definitely missing some stuff!
trollcast
#9
Feb7-13, 04:41 PM
PF Gold
trollcast's Avatar
P: 291
That happened on my laptop when the CDN thing went down.

I had to clear my cache and cookies and all that type of thing and then it worked again.
Borek
#10
Feb7-13, 04:47 PM
Admin
Borek's Avatar
P: 23,724
Well, as everyone else is not reporting problems, it is most likely related to your system, not to the forum itself.

Looks like the images are not downloaded at all. Under Opera it is possible to switch image downloading off to save on bandwidth, but I can't find anything like that for Chrome (you are using Chrome, aren't you?)
Evo
#11
Feb7-13, 04:57 PM
Mentor
Evo's Avatar
P: 26,661
Quote Quote by trollcast View Post
That happened on my laptop when the CDN thing went down.

I had to clear my cache and cookies and all that type of thing and then it worked again.
Yes, this is the problem we had the other day. Try clearing your cache and deleting cookies.
mfb
#12
Feb8-13, 03:33 AM
Mentor
P: 12,081
Quote Quote by hokhani View Post
Also it is not possible for me to use some tools such as math symbols. For example just now I can not see the tools above this window except five of them which also can not be opened.
This does not solve the problem, but you do not have to use those buttons, everything you can do there can be done manually (by typing those codes) as well. The BB-Codes are explained somewhere in the board software, and math tags have some tutorial here as well.


Register to reply

Related Discussions
Meaningless to distinguish active site and binding site? Biology, Chemistry & Other Homework 3
Site help Forum Feedback & Announcements 1
Need that site ? Academic Guidance 1
Another Court Recognizes Site Owners Aren't Liable For Site Comments General Discussion 13
It's Wake-Up Time [drugs]: Appropriately, from Wired.com Social Sciences 1