Dismiss Notice
Join Physics Forums Today!
The friendliest, high quality science and math community on the planet! Everyone who loves science is here!

Report Thread Button Question

  1. Nov 6, 2006 #1

    berkeman

    User Avatar

    Staff: Mentor

    I noticed in the PF Global Guidelines section at:

    https://www.physicsforums.com/showthread.php?t=5374

    But the Report Post button is in the lower left of the post, shown as an exclamation point "!", right? Or maybe my skin shows it differently. Anyway, I just wanted to check to see if the guideline text needed to be updated. Thanks.
     
  2. jcsd
  3. Nov 6, 2006 #2

    Moonbear

    User Avatar
    Staff Emeritus
    Science Advisor
    Gold Member

    Sounds like the guidelines need to be updated. Those instructions are for the old, old, old, ancient skin. No wonder people don't know where to find it anymore. I think it was easier when it was a yellow triangle that made it more obvious it was something special.
     
  4. Nov 6, 2006 #3
    I can work up a new icon
     
  5. Nov 6, 2006 #4

    Moonbear

    User Avatar
    Staff Emeritus
    Science Advisor
    Gold Member

    That might help. I don't think many people realize that the exclamation point means post report (unless they're reading this thread). I'm not even sure people notice it's a button and not just a decoration.

    Is there a way to fit text on such a small button that simply says "report" or something like that? Are there other symbols that just scream "alert" or "report?" Maybe a little skunk for "Peeeuuuw...stinky post!" :rofl:
     
  6. Nov 7, 2006 #5

    russ_watters

    User Avatar

    Staff: Mentor

    A label does pop up if you hover your mouse cursor over it...
     
  7. Nov 7, 2006 #6

    Moonbear

    User Avatar
    Staff Emeritus
    Science Advisor
    Gold Member

    I never noticed that before! You have to hover quite a long time for it to pop up though. Can anything be changed to make that display a bit quicker, or is that something that's limited by the connection speed or something unrelated to the forum settings?
     
  8. Nov 7, 2006 #7

    Gokul43201

    User Avatar
    Staff Emeritus
    Science Advisor
    Gold Member

    From things you've said before, I suspected this might be true...but thought it extremely unlikely!
    It shows up almost instantaneously for me. I doubt it's a forum setting.

    Does it take longer for the "report bad post" flag to appear, compared to the others (eg, the "quick reply" flag) when you hold the cursor over it?
     
  9. Nov 7, 2006 #8

    russ_watters

    User Avatar

    Staff: Mentor

    It's a windows setting. It's the same function that pops up a label when you hover over a menu button....

    And it takes less than a second for me.
     
  10. Nov 7, 2006 #9

    Moonbear

    User Avatar
    Staff Emeritus
    Science Advisor
    Gold Member

    Um...since I hadn't noticed that one before either...yep, it seems to take just as long. :redface: I just knew what the buttons were from the old forum format, so didn't need to wait for flags, and apparently never have hovered long enough to notice any of them before! I really have to leave the cursor hovering for quite a bit...much longer than I normally would in my typical zipping around websites. I think my screen needs more caffeine; it has a very slow reaction time. :biggrin: That, or I need less caffeine: Fastest index finger in the East! :rofl:
     
  11. Nov 7, 2006 #10

    arildno

    User Avatar
    Science Advisor
    Homework Helper
    Gold Member
    Dearly Missed

    What does the "Unread/Old" distinction mean??
    I've read unread posts, and I don't think today's post are old..
     
  12. Nov 7, 2006 #11
    checkout the sexy new report button :!!)
     
  13. Nov 7, 2006 #12

    Doc Al

    User Avatar

    Staff: Mentor

    Where???? .........
     
  14. Nov 7, 2006 #13
    maybe clear your cache?
     
  15. Nov 7, 2006 #14

    Doc Al

    User Avatar

    Staff: Mentor

    Oh, baby... there it is! :!!) :!!)
     
  16. Nov 7, 2006 #15

    0rthodontist

    User Avatar
    Science Advisor

    In my opinion that red bar is kind of distracting since everything else is seashore-style. Maybe you get used to it eventually.
     
  17. Nov 7, 2006 #16

    Moonbear

    User Avatar
    Staff Emeritus
    Science Advisor
    Gold Member

    Yes! No ambiguity now!

    I think it's good to be a bit distracting...no excuses for missing it! Sort of like when all the buttons were a glowing neon green for a while. :biggrin: (Yet, somehow, people still missed them, didn't they...:uhh:)
     
  18. Nov 7, 2006 #17

    berkeman

    User Avatar

    Staff: Mentor

    I'm failing the test. How do I clear my cache? Thanks.
     
  19. Nov 7, 2006 #18

    Doc Al

    User Avatar

    Staff: Mentor

    In IE: Tools/Internet Options/Delete Files.
     
  20. Nov 7, 2006 #19

    Moonbear

    User Avatar
    Staff Emeritus
    Science Advisor
    Gold Member

    Wow, they don't make it easy for you, do they? In Safari, I just click on the Safari menu, and it's listed right there as "Clear Cache." Nice and easy. :approve:
     
  21. Nov 8, 2006 #20

    berkeman

    User Avatar

    Staff: Mentor

    Hmmm. Even after clearing out my IE cache, the new Report button only shows up in the PF Prime skin, and not in the Nexus skin. Is it just me?
     
Know someone interested in this topic? Share this thread via Reddit, Google+, Twitter, or Facebook

Have something to add?



Similar Discussions: Report Thread Button Question
  1. The Report Button (Replies: 3)

  2. Rename Report button (Replies: 18)

Loading...