Dismiss Notice
Join Physics Forums Today!
The friendliest, high quality science and math community on the planet! Everyone who loves science is here!

Heh, 'edit' button doesn't work for me!

  1. May 25, 2006 #1
    I don't know why, but I cannot edit any posts. When I press 'edit' I'm waiting minutes, and then a box "connection time out" pops out. Is it working for you guys?
    And if anyone found time, would you please correct and bring together my posts in 'I hate essays!' /GD
    I don't feel quite good when thread is so messed up. Or as soon, as edit button starts to work, I'll fix it myself.
    Thanks,
     
  2. jcsd
  3. May 25, 2006 #2

    George Jones

    User Avatar
    Staff Emeritus
    Science Advisor
    Gold Member

    This is a copy of the post I made in heartless's thread in General Discussion.

    I, too, have been having trouble with left-clicking the edit button.

    I find that right-clicking the edit button still works - right-click the edit button and then left-click on either "Open Link in New Window" or "Open Link in New Tab".

    Regards,
    George
     
  4. May 25, 2006 #3

    robphy

    User Avatar
    Science Advisor
    Homework Helper
    Gold Member

    On Windows....
    The edit button seems to work fine in Internet Explorer 6.

    There's a problem in Firefox 1.0.7.... but (as George Jones says) right-click to get the menu then open in a new window or in a new tab. Middle-click can also get you to the new tab. Clicking on the post number, then clicking edit works.

    Just for fun,
    I tried the edit "button" in lynx and in w3m.... and it works there.
    However, it doesn't work in links... the button doesn't show up.
     
  5. May 25, 2006 #4
    Firefox 1.0.7?! That is old! :smile:

    On topic for a second here, I do sometimes notice a delay in the edit button, but this is not very often. Using firefox 1.5.0.3 on Windows XP.
     
  6. May 25, 2006 #5

    VietDao29

    User Avatar
    Homework Helper

    I'm using Firefox 1.5.0.3 and there's nothing wrong with the Edit button. It still works fine for me... :)
    What browser do you use? IE?
     
  7. May 25, 2006 #6
    In Firefox 1.0.8 (gentoo linux) left-clicking on the edit button doesn't work at all. But [thanks to George Jones] I see that right-clicking does the trick.
     
  8. May 26, 2006 #7

    Gokul43201

    User Avatar
    Staff Emeritus
    Science Advisor
    Gold Member

    I too presently have this problem on Firefox, but not in IE. The trick is described by George. Opening in a new window or tab seems to fix the inability to edit. Alternatively you can click the post number (in the top right corner of the post box), which opens the post in a new window. Edit will work in this window - the Zz kludge to editing in PF.
     
  9. May 27, 2006 #8

    George Jones

    User Avatar
    Staff Emeritus
    Science Advisor
    Gold Member

    Yes, after checking, I have found that here at home I use Firefox 1.5.0.3, whie my computer at work runs Firefox 1.0.7, and I only have problems at work.

    However, until about a week ago or so, the edit button worked fine at work.

    Regards,
    George
     
Know someone interested in this topic? Share this thread via Reddit, Google+, Twitter, or Facebook

Have something to add?



Similar Discussions: Heh, 'edit' button doesn't work for me!
  1. No EDIT button. (Replies: 7)

  2. Firefox doesn't work (Replies: 12)

Loading...