Dismiss Notice
Join Physics Forums Today!
The friendliest, high quality science and math community on the planet! Everyone who loves science is here!

Problem with permission to post

  1. Feb 7, 2016 #1

    CWatters

    User Avatar
    Science Advisor
    Homework Helper

    Several times today I've had my replies to open threads refused with a message along the lines of "You do not have permission to....". None of the threads were locked or in the process of being moved. In each case if I typed my reply in again it was eventually accepted. Usually I only had to retry once but just now it took three attempts. Anyone had same issue?

    Example would be this thread...

    https://www.physicsforums.com/index.php?threads/856044/

    In case it matters I'm using the app on a tablet.
     
  2. jcsd
  3. Feb 7, 2016 #2
    Where is that URL structure used? It is not normal.
     
  4. Feb 7, 2016 #3

    1oldman2

    User Avatar
    Gold Member

    On the subject of post permissions, Yesterday while trying to post replies I didn't receive any notices but the cursor froze until I restarted my browser, not sure if it was a problem on my end or some other bug, once browser restarted things worked fine.
     
  5. Feb 8, 2016 #4

    CWatters

    User Avatar
    Science Advisor
    Homework Helper

    The app gave it to me using "Copy URL".
     
  6. Feb 11, 2016 #5

    CWatters

    User Avatar
    Science Advisor
    Homework Helper

    This is getting too frustrating. It's just thrown away a long post I one finger typed on my tablet. May have to take a break from the forum until this is fixed.
     
  7. Feb 11, 2016 #6
    Can you give me a thread to test where you got the error?
     
  8. Feb 11, 2016 #7

    CWatters

    User Avatar
    Science Advisor
    Homework Helper

    This thread will do! I got the error first time I tried to post #5 above.

    I don't get the error using chrome only when using the App. Deleting the App data seems to stop the error for awhile but it quickly comes back, perhaps after three or four posts?
     
  9. Feb 11, 2016 #8
    Test post using app
     
  10. Feb 11, 2016 #9
    hmmmm worked ok for me. Try uninstalling and reinstalling the app.
     
  11. Feb 11, 2016 #10

    CWatters

    User Avatar
    Science Advisor
    Homework Helper

    Its now doing it on my phone as well ad my tablet. Will try a reinstall tomorrow.
     
  12. Feb 11, 2016 #11

    CWatters

    User Avatar
    Science Advisor
    Homework Helper

    Test Post.
     
Know someone interested in this topic? Share this thread via Reddit, Google+, Twitter, or Facebook




Similar Discussions: Problem with permission to post
  1. Posting problems (Replies: 7)

  2. Problem with a post (Replies: 4)

Loading...