Dismiss Notice
Join Physics Forums Today!
The friendliest, high quality science and math community on the planet! Everyone who loves science is here!

Camera help - Win7 HomePremiume and picture uploads

  1. Jan 24, 2013 #1
    Camera help -- Win7 HomePremiume and picture uploads

    I have the Canon SD 1000 Camara and Win7 Home Premiume on my Desktop.

    When I plug the Camara in a windo opens asking me what do I want to do and I click Import Pictures and it works.

    On my Laptop I am running Win7 HomePremiume the same thing but when I plug in my Camara now window open I have to go into Computer find the Camara and Right click on it the click Import Pictures.

    So I thought it was an Autoplay setting I had to fix so I open my Autio play window and go down to Pictures and set it to Ask Me Every Time and save Settings.

    But it still does the same thing any help?
     
  2. jcsd
  3. Jan 24, 2013 #2

    jedishrfu

    User Avatar

    Staff: Mentor

  4. Jan 24, 2013 #3
    Re: Camera help -- Win7 HomePremiume and picture uploads

    I went to the link and I see where it says if Autoplay does not come up what to do.

    But I want to have Autoplay come up and I go into Autoplay screen and for Pictures I set it to Ask Me Every Time.

    But I have a check in Turn Autoplay on.

    And nothing
     
Know someone interested in this topic? Share this thread via Reddit, Google+, Twitter, or Facebook

Have something to add?



Similar Discussions: Camera help - Win7 HomePremiume and picture uploads
  1. Thermographic Camera (Replies: 3)

  2. Camera clicker (Replies: 5)

  3. CCD Camera Calibration (Replies: 0)

Loading...