Dismiss Notice
Join Physics Forums Today!
The friendliest, high quality science and math community on the planet! Everyone who loves science is here!

Is PF Back?

  1. Feb 28, 2006 #1

    ZapperZ

    User Avatar
    Staff Emeritus
    Science Advisor
    Education Advisor

    Was the brain transplant surgery successful? That was certainly a very long one!

    :)

    Zz.
     
  2. jcsd
  3. Feb 28, 2006 #2

    chroot

    User Avatar
    Staff Emeritus
    Science Advisor
    Gold Member

    Addict.

    - Warren
     
  4. Feb 28, 2006 #3

    ZapperZ

    User Avatar
    Staff Emeritus
    Science Advisor
    Education Advisor

    Oh chroot dear, everyone who has ever read the Disney thread is laughing their rear end off right now reading that comment of yours about me!

    :)

    Zz.
     
  5. Feb 28, 2006 #4
    It's half done, we're using the database on the new server which is the most important part, but the files are still being taken from the old server. Once the DNS update propogates around the world it will take the new server files. Everything should be complete within 24h.
     
  6. Feb 28, 2006 #5

    ZapperZ

    User Avatar
    Staff Emeritus
    Science Advisor
    Education Advisor

    Would that explain why it feels excruciatingly slow at the moment?

    Zz.
     
  7. Feb 28, 2006 #6

    chroot

    User Avatar
    Staff Emeritus
    Science Advisor
    Gold Member

    Don't worry Zz, we'll get you to the methadone clinic stat.

    - Warren
     
  8. Feb 28, 2006 #7
    Yeah, the database is in New York and the files are in Montana lol
     
  9. Feb 28, 2006 #8

    ZapperZ

    User Avatar
    Staff Emeritus
    Science Advisor
    Education Advisor

    It looks like we're not out of the woods. I can't get to the main list of the forums. It's giving me a fatal error message:

    Fatal error: file_put_contents cannot write in file. in /includes/init.php(292) : eval()'d code on line 91

    Zz.
     
  10. Feb 28, 2006 #9
    Thanks a good thing... well sort of. That means where you are the DNS has updated. Unfortunately I have to wait till it updates by me to fix it.
     
  11. Feb 28, 2006 #10

    Moonbear

    User Avatar
    Staff Emeritus
    Science Advisor
    Gold Member

    I guess I picked a good day to be too busy to check in much. I did try peeking in around dinner time and got that same error Zz got, but I'm glad to see everything is working again now. :biggrin: It must have been down a really long time...there are hardly any new posts in GD! That forum is always filled with new posts if I'm not on all day long!
     
  12. Feb 28, 2006 #11

    Ivan Seeking

    User Avatar
    Staff Emeritus
    Science Advisor
    Gold Member

    I'm still getting it.
     
  13. Feb 28, 2006 #12

    Moonbear

    User Avatar
    Staff Emeritus
    Science Advisor
    Gold Member

    Well, it's still dinner time there. :tongue:
     
  14. Feb 28, 2006 #13

    honestrosewater

    User Avatar
    Gold Member

    Me too. I didn't know Florida was that far from WV. Wait, which way is it going? :buggrin:
     
  15. Feb 28, 2006 #14

    Lisa!

    User Avatar
    Gold Member

    How quiet! I'm feeling like I'm in a ghost town. :cool:
     
  16. Feb 28, 2006 #15

    Janus

    User Avatar
    Staff Emeritus
    Science Advisor
    Gold Member

    Okay, now I'm getting the same error as ZZ.
     
  17. Mar 1, 2006 #16
    I was getting that error for hours. Just a few minutes ago I decided to see what would happen if I checked the Google cache and found I could get in here through that.

    ---edit---
    Ok apparently I am still getting it at the front page too. I guess I'll have to find another way around for a bit.
     
  18. Mar 1, 2006 #17
    ack, why do I have to be the last to get it
     
  19. Mar 1, 2006 #18

    Pengwuino

    User Avatar
    Gold Member

    I can't get to the main page!!!
     
  20. Mar 1, 2006 #19
    Ladies and Gents, we are back! not too bad. let me know if anything doesn't work, seems slow or whatever :smile:
     
  21. Mar 1, 2006 #20

    iansmith

    User Avatar
    Staff Emeritus
    Science Advisor
    Gold Member

    The connection speed is as usual.

    Both web browser (Firefox and IE) on my computer are not showing the skin properly. Alot of line and borders are missing from the normal skin. Am I the only gettting this? It was fine when I logged in last night but everything went wrong this morning.
     
Know someone interested in this topic? Share this thread via Reddit, Google+, Twitter, or Facebook

Have something to add?



Similar Discussions: Is PF Back?
  1. PF Chat is back! (Replies: 6)

  2. PF Chat Days are back! (Replies: 85)

  3. Pf is back (Replies: 10)

  4. PF Store is coming back! (Replies: 17)

  5. PF Chat is Back! (Replies: 34)

Loading...